BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 70 EUR

Sogo
Sogo
Stoječi ventilator Sogo VEN-SS-21270

Stopnja davka
22 %
Cena:
52,90 €
Dobavni rok
Ni na zalogi. Za info o zalogi nas pokličite

Stoječi ventilator Sogo VEN-SS-21270

 

Doživite osvežujoč vetrič in tiho okolje z našim visokozmogljivim ventilatorjem s funkcijo nihanja! Ta eleganten in učinkovit ventilator je zasnovan tako, da vam nudi izjemno izkušnjo hlajenja, ne da bi motil mir vašega doma.

 

Funkcija nihanja: Uživajte v enakomerni porazdelitvi zraka po prostoru zahvaljujoč funkciji nihanja. Ta pametni ventilator z nihanjem zagotavlja popolno pokritost v vsakem kotu. Sprostite se in uživajte v hladnem vetriču kjer koli!

 

Velika moč in nizka raven hrupa: Naš ventilator združuje impresivno moč s tiho delujočim motorjem. Uživajte v izjemni zmogljivosti brez nepotrebnih motenj. Ne glede na to, ali delate, spite ali samo počivate, vam bo ta ventilator zagotovil osvežujoč vetrič brez motečega hrupa.

 

Vgrajena zaščita lopatic: ta ventilator je bil zasnovan z mislijo na vašo varnost. Ima vgrajeno zaščito lopatic, ki preprečuje nenameren dotik in ščiti vas in vaše ljubljene pred poškodbami. Udobno se namestite in uživajte v svežem vetriču popolnoma brez skrbi!

 

Nastavljiva višina: Ta ventilator vam ponuja tudi možnost nastavitve višine med 90 in 125 cm. Lahko ga prilagodite različnim situacijam in prostorom, da ob vsaki priložnosti zagotovite najboljši pretok zraka. Vsestranski ventilator, ki se prilagaja vašim potrebam!

 

Učinkovita moč: ta ventilator z močjo 50 W združuje izjemno zmogljivost z izjemno energetsko učinkovitostjo. Uživajte v osvežujočem vetriču, ne da bi vas skrbela pretirana poraba energije. Naj bo vaš dom hladen in prihranite pri računih za elektriko!

 

Nastavljiva hitrosti: Ta ventilator je opremljen s 5-krako vetrnico, ki ustvarja močan in osvežujoč zračni tok. Poleg tega ima 3 nastavljive hitrosti za prilagajanje vašim željam in potrebam. Uživajte v popolnem nadzoru nad intenzivnostjo vetra!

 

Specifikacije:

  • Funkcija nihanja
  • Nagibni mehanizem navzgor ali navzdol
  • Nastavljiva višina med 90 in 125 cm
  • Moč 50 W
  • 5-kraka vetrnica
  • 3 hitrosti
  • Dimenzije: 125 x 43 x 40 cm
  • Teža: 5,13 kg

 

Sorodni izdelki

    Piškotki za analitiko
    Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
    Piškotki za družabna omrežja
    Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
    Piškotki za komunikacijo na strani
    Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
    Piškotki za oglaševanje
    So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
    Kaj so piškotki?
    Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih